Over ons
Tuinbouwbedrijf Bonten richt zich al sinds 1997 op het telen van pompoenen en kalebassen.

De pompoenen en kalebassen worden op duurzame wijze gekweekt. Momenteel hebben we ca. 150 verschillende soorten pompoenen op een oppervlakte van ca. 1,5 ha. De pompoenen worden verkocht via huisverkoop, tuincentra of winkels, vakantieparken en speeltuinen. 

Hoe is alles begonnen?

Als 14 jarige ben ik door enkele zaadjes van mijn oom in de grond te duwen in aanraking gekomen met pompoenen. 

Aangezien ik het leuk vond om de plantjes op te kweken en uit te zien groeien tot een grote plant met mooie pompoenen, smaakte dat naar meer. Aangezien ik al snel te veel pompoenen had ben ik deze bij (een andere oom) in de winkel gaan verkopen. Zo is het balletje gaan rollen, van een stukje grond van 5x5meter werd het al snel 20-30 are. Na enkele jaren werd het wat serieuzer en ging ik de pompoenen ook aan tuincentra en veiling verkopen. 

Momenteel worden er ruim 150 - 200 soorten pompoenen gekweekt op een oppervlakte van ca. 1,5 ha. 

De pompoenen worden verkocht via huisverkoop, tuincentra of winkels, vakantieparken en speeltuin(en). 


Op deze site heb ik geprobeerd een indruk te geven van de pompoenen die bij ons verkrijgbaar zijn en de uitgebreide mogelijkheden van pompoenen. Kijk er maar eens doorheen, Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op.


groet, John Bonten
Meer dan pompoenen!

Sinds 2014  worden er ook aardbeien geteeld en aan huis via een winkel en versautomaat verkocht. Behalve aardbeien wordt er ook aardbeienjam, walnoten en asperge verkocht.


Klik op onderstaande Button voor meer informatie hierover: