Pompoen plukdagen

Dit jaar houden we voor het eerst pompoen plukdagen!!!


Trek je laarsen aan en struin lekker over het veld om de mooiste sierpompoenen uit te zoeken. Met ruim meer dan 130 soorten sierpompoenen is er altijd wel wat te vinden! Een leuke activiteit om even frisse neus te halen of er met de kids op uit te trekken.

Natuurlijk kunnen jullie ook pompoenen kopen in onze winkel waar we de sierpompoenen leuk uitgestald hebben. Daarnaast zijn er ook eetbare- en halloweenpompoenen te koop.

Op het veld is er tegen een kleine vergoeding wat te drinken (koffie, thee, (warme)chocomel en ranja) of een lekkere wafel of een plakje cake te krijgen.

Waar moet je aan denken?

  • De plukdagen zijn op zondag 2 oktober en zaterdag 8 oktober van 10.00 - 16.00 uur.
  • De entree is gratis, je betaalt alleen voor de geplokken sierpompoenen, deze kosten slechts € 1,75 per kg, voor >5kg € 1,50/kg en >10 kg € 1,20/kg.
  • De pompoenen reken je af bij het verlaten van het veld, een pin automaat is aanwezig.
  • Neem je eigen knip-/snoeischaar mee en iets om de pompoenen in te doen zoals een stevige boodschappentas. Mocht je niets bij hebben, hebben we emmers klaar staan om de pompoenen in te plukken.
  • Locatie winkel: Koelenstraat 2 te Baexem, de locatie van het plukveld is met bordjes aangegeven (ca. 600 m1 v.a. winkel) en eventueel met de auto bereikbaar maar lopen kan natuurlijk ook! 

We zien jullie graag komen!

                Fam. Bonten