Halloween pompoenen

Halloween pompoenen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De Halloween pompoen is natuurlijk een prachtige, opvallende oranje sierpompoen die al snel op elke locatie goed tot zijn recht komt. 

De pompoen heeft echter zijn grootste bekendheid te danken aan het Halloween feest op 31 oktober, steeds populairder in Nederland.

Tijdens het pompoenenseizoen en dan voornamelijk vanaf half september t/m de 1e week van november zijn er op veel locaties activiteiten gericht op Halloween.  Zo kun je denken aan versieringen met Halloween, het beschilderen, bestickeren en uitsnijden van Halloween pompoenen. De activiteiten zijn veelal gericht op kinderen. (tip): ook leuk voor een kinderfeestje!!!


Elk jaar hebben we voor de huisverkoop een uitgebreide keuze tussen verschillende maten van Halloween pompoenen. Rond begin oktober maken we de keuze nog ruimer door een grote platte kar vol te zetten met diverse maten Halloween pompoenen zodat iedereen kan uitzoeken!

prev next

Grotere aantallen nodig?

Ondanks de ruime keuze die we hebben liggen tijdens de huisverkoop, zijn er ook veel klanten die grotere aantallen nodig hebben van een bepaalde maat. Veelal is dit voor de versiering van bedrijven, parken of voor activiteiten. De aantallen lopen vaak van enkele tientallen tot duizenden Halloween pompoenen. Neem hiervoor even contact met ons op voor de mogelijkheden.


Zekerheid?

Wil je er zeker van zijn dat je met Halloween voldoende pompoenen hebt voor de versieringen of activiteiten? Neem dan (het liefst zo vroeg mogelijk voor het teeltseizoen) contact met ons op. Graag bekijken we samen met u welke pompoenen het geschiktste zijn voor uw doel en welke aantallen u verwacht nodig te hebben. Deze pompoenen kunnen we dan nog in het teeltplan meenemen zodat u verzekerd bent van deze pompoenen. 


Transport nodig?

Heb je zelf niet de tijd of mogelijkheid om de pompoenen op te halen op ons bedrijf? We kijken samen naar de mogelijkheden en mocht het nodig zijn, kunnen we de pompoenen bij u bezorgen.